top of page

Digitální doručování


Vážení klienti,

zkuste s námi moderní doručování bez starostí a ztráty času – elektronického doručování zásilek s jedinečným potvrzením o zobrazení zásilky – doručení. Tato inovativní služba přináší významnou finanční úsporu, ale i další výhody:


Finanční úspora: Elektronická zásilka stojí pouhých 30,- Kč ve srovnání s doporučeným dopisem, jehož cena se pohybuje mezi 79-101 Kč.


Rychlost doručení: Na rozdíl od tradičního papírového doručování, elektronická zásilka na Vás čeká. Nemusíte vyhlížet pošťáka ani kontrolovat schránku.


Okamžité informace: O vystavení nového vyúčtování Vás okamžitě informujeme e-mailem a SMS zprávou, takže máte jistotu, že o nic nepřijdete.


Pořádek bez papírování: Všechna vyúčtování najdete pohromadě v systému poschodech.cz. Žádné tisknutí, žádné zakládání do složek – vše jednoduše a přehledně na jednom místě.


Přátelské k přírodě: Používáním elektronického doručování přispíváte ke snížení spotřeby papíru a uhlíkové stopy, což pomáhá chránit naše lesy.


Pokud máte zájem o tuto službu a chcete získat více informací, neváhejte nás kontaktovat. Jsme zde, abychom odpověděli na všechny vaše dotazy a poskytli vám veškeré potřebné informace. Kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu fillreal@fillreal.cz

bottom of page